Opaskoirakalenteri 2018

Opaskoirakalenteri 2018 maksaa 15 eur (sis. postikulut).

Opaskoirakalenterissa on ihmisten nimipäivien lisäksi myös työssäolevien opaskoirien nimipäivät ja upeat opaskoirakuvat. Lisäksi kalenterista löytyy yleistä tietoa Opaskoirayhdistyksestä ja opaskoirista. Kalenterin koko on taitettu A3 eli kukin kalenterisivu muodostuu avattuna kahdesta A4-kokoisesta päällekkäin olevasta sivusta, suljettuna kalenteri on kokoa A4. Kalenterissa on reikä, josta kalenterin voi ripustaa seinälle. Kunkin kuukauden yläosassa on kuva, alaosassa tiedot eli päivä, sen päivän opaskoirien nimipäivät, lisäksi viikkonumerointi, pyhä- ja liputuspäivät.

Kalenterin voit tilata verkkokaupastamme tai osoitteesta info@opaskoirayhdistys.fi.

Myös yhdistyksen alueelliset yhteyshenkilöt myyvät kalenteria. Heidän yhteystietonsa löydät täältä. Tilaamalla kalenterin alueyhteyshenkilöltä tuet hänen edustamansa alueen opaskoiratoimintaa, sillä jokaisesta myydystä kalenterista korvamerkitään 9 euroa aluetoimintaan.

Kalenterin markkinoinnista vastaa Jari Korhonen, korhonen.jaripekka@gmail.com.

Kuvaaja: Niklas Sandström, ulkoasu: Enni Koistinen, painopaikka: Grano Oy, Suomi.

Verkkokaupan tilaus