Valjaissa-lehti

Valjaissa on Opaskoirayhdistyksen tiedotus- ja kannatusjäsenlehti. Vuonna 2003 perustettu lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Se sisältää opaskoira-aiheisia kirjoituksia ja uutisia, tietoa kaikenikäisistä opaskoirista, asiantuntijan tekstejä, syvällisiä kertomuksia koirakoiden arjesta, haastatteluita mielenkiintoista henkilöistä opaskoiratoiminnan ympäriltä ja juttuja tapahtumista kuvien kera. Vakiopalstoilta voi lukea muun muassa tuottajatahojen kuulumisia, peesaritiimin suunnitelmia ja tarinoita pentukerhon puuhasteluista.

Lehti lähetetään kuluitta yhdistyksen kannatusjäsenille sekä vapaaehtoistyöhön osallistuville peesareille,yhteyshenkilöille, yhdistyksen sidosryhmille, sairaanhoitopiirien näönkuntoutukseen, opaskoiria tuottaville tahoille ja heidän kauttaan hoitoperheille.

Haluatko ilmoittaa Valjaissa-lehdessä? Ota yhteyttä lehden ilmoitusmyyjään Printmixiin.

SISÄLTÖ

Pääkirjoitus – Mika Tolvanen

Peesarit 25 vuotta – Valjaissa juhlapatikalla

Juhlavuoden pronssiset, hopeiset ja kultaiset ansiomerkit

Peesarien puheenjohtaja Anita Pihala

Peesarit-palsta

Kun koirien kemiat eivät kohtaa

Elämä pentukodin ja eläkekodin välillä

Opaskoirakoiden Suomi-Viro-Latvia maaottelu

Vuoden kolumnisti Ari Suutarla ja koiran kuolema

Opas koiran jouluun – vain koirille!

Jerin joulu

Koiran terveys ja hyvinvointi:Leikki