Valjaissa-lehti

Valjaissa on Opaskoirayhdistyksen tiedotus- ja kannatusjäsenlehti. Vuonna 2003 perustettu lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Se sisältää opaskoira-aiheisia kirjoituksia ja uutisia, tietoa kaikenikäisistä opaskoirista, asiantuntijan tekstejä, syvällisiä kertomuksia koirakoiden arjesta, haastatteluita mielenkiintoista henkilöistä opaskoiratoiminnan ympäriltä ja juttuja tapahtumista kuvien kera. Vakiopalstoilta voi lukea muun muassa tuottajatahojen kuulumisia, peesaritiimin suunnitelmia ja tarinoita pentukerhon puuhasteluista.

Lehti lähetetään kuluitta yhdistyksen kannatusjäsenille sekä vapaaehtoistyöhön osallistuville peesareille,yhteyshenkilöille, yhdistyksen sidosryhmille, sairaanhoitopiirien näönkuntoutukseen, opaskoiria tuottaville tahoille ja heidän kauttaan hoitoperheille.

Haluatko ilmoittaa Valjaissa-lehdessä? Ota yhteyttä lehden ilmoitusmyyjään Printmixiin.

SISÄLTÖ

Pääkirjoitus – Regina Koljonen

Vuoden kolumnisti: opaskoira rippikoululeirillä

Vuoden peesari Serena Karlsson tositoimissa