Tapahtumakalenteri 2021

Peesaripatikka 6-8.8.2021 Räyskälä, Loppi

Meillä on ilo kutsua teidät, koirakot ja peesarit, pitkän koronatauon jälkeen Peesaripatikalle Lopen Räyskälään 6. – 8. elokuuta. Majoitumme jo monelle tutussa Räyskälän Motellissa, joka on Vääriäjärven rannalla ja käytössämme on 2 rantasaunaa. Meille on varattu 2, 3 ja 4 hengen huoneita. Pyrimme majoittamaan kaikki mahdollisimman väljästi.

Luonto ympärillä on kaunista ja patikoimme pääasiassa järvimaisemissa. Hyviä ja eripituisia reittejä löytyy, kunkin kulkijan kyvyille sopivia. Patikkalenkit kulkevat pääosin metsäpoluilla ja puomeilla suljetuilla metsäautoteillä. Oppailla on hyvät mahdollisuudet temmeltää reiteillä vapaina.

Oletpa sitten uusi tai konkari koirankäyttäjä, niin tule mukaan rentoutumaan, tapaamaan vanhoja tuttuja ja tutustumaan uusiin. Omaa peesaria et välttämättä tarvitse, sillä Peesarikerho huolehtii sinusta. Viikonlopun ohjelmassa on patikointia, saunomista, uimista ja tunnelmallista oleskelua iltanuotiolla. Lisäksi halukkaat pääsevät melomaan inkkarikanooteilla. Pidämme myös perinteiset arpajaiset.

Viikonlopun hinta on 120 euroa ja se sisältää täyden ylläpidon. Opaskoirayhdistys tukee jäsentensä matkoja 25 euroa ylittävältä osalta halvinta kulkupeliä käyttäen. Opaskoirayhdistys maksaa peesareiden osalta viikonlopun osallistumismaksun ja matkakulut. Kasataan paljon kimppakyytejä, sillä mukava viikonloppu alkaa jo tunnelmallisesta matkasta.

Ilmoittautumiset viimeistään 21.7. mennessä!

Ilmoittautumiset sähköpostiin: peesarit@opaskoirayhdistys.fi

Mahdolliset tiedustelut Sari 050 380 4323 tai Eija 050 329 5976 Ilmoittautuessasi kerro nimesi, puhelinnumerosi, mahdolliset ruoka-aineallergiat, oppaasi nimi ja mahdollinen huonekaveritoive. Kimppakyytejä ajatellen kerro mistä päin tulet.

Tarkemmat tiedot viikonlopusta lähetetään ilmoittautuneille patikkakirjeessä.

Kesäterveisin Eija Paasu ja Sari Rajala

 

Pirkanmaa tiedottaa:

Hei kaikki Pirkanmaan koirakot,

24.8. kello 16 on Pirkanmaan opaskoirakoilla kerhotapaaminen Aleksis Kiven kadun kerhohuoneella eli osoitteessa Aleksis Kiven katu 30. Tarkoituksena on käydä tutustumassa Hämeenkadulla kulkemiseen ja paikalla on Taysista liikkumistaidonohjaaja Sinikka Yli-Kerttula.

Tervetuloa siis mukaan. Ilmoittautua voi Arto Kurviselle kurvinen.arto@gmail.com.

Terveisin Mika

 

OPASKOIRAVIIKONLOPPU 3.- 5.9.2021 LAHDESSA

Päijät- ja Kanta-Hämeen opaskoirakot sekä Opaskoirayhdistys järjestävät 3.-5.9.2021 koulutusviikonlopun Lahdessa.

Perjantai-illan ja sunnuntain ohjelma muodostuu paikallaolijoiden toteutettavissa olevien toiveiden mukaan. Läheisellä Viuhan luonnonsuojelu alueella olevilla latupohjilla on helppo kävellä ja sieltä löytynee vielä pitkospuut, joita pitkin voi kulkemista kokeilla.

Majoittuminen Lomakeskus Lepolassa, Sipurantie 32 Lahti.

Perjantaina Lomakeskus Lepolassa on tarjolla päivällinen ja iltapala. Lauantaina aamupala, päivällinen ja iltapala. Sekä saunomismahdollisuus. Sunnuntaina aamupala ja lounas.

Viikonlopun ohjelmassa on lauantaina 4.9. käyttöluokka. Ratamestarina on Petri Isola. Käyttöluokan kansliana toimii Päijät-Hämeen Näkövammaiset ry:n toimisto, Puistokatu 9 Lahti. Kokoontuminen klo 9.00 alkaen, jolloin tarjolla on kahvia/teetä ja pientä purtavaa. Tositoimet alkavat noin klo 10.00. Ruokailun ja päiväkahvin hinta on 20 euroa/koirakko.

Viikonlopun hinta OKY:n jäsenille on 120 euroa. Hintaan sisältyy matkat Lepolasta Puistokadulle ja takaisin. Joko paikallisbussilla numero 2 taikka kimppakyydein.

Jos osallistuu vain lauantaina käyttöluokkaan, on osallistumismaksu 20 euroa.

Jos majoittujia Lepolassa on vähemmän kuin 10 henkeä, järjestetään vain 4.9.2021 käyttöluokka.

Ilmoittautumiset viimeistään 19.8. 2021, jolloin majoittautuminen Lomakeskus Lepolaan täytyy tehdä.

Osallistumismaksu OKY:n tilille FI37 2266 1800 0038 35 viimeistään 27.8.2021 mennessä. Viitenumero on 9001.

Majoitus ja ruokailu varaukset; Lomakeskus Lepolan yrittäjälle Puh 045 107 2828, majoitus ja ruokailuvaraukset tulee tehdä viimeistään 19.8.2021.

Sijainti;

Päijät-Hämeen Näkövammaiset ry:n toimisto Puistokatu 9 sijaitsee parin korttelin päässä Lahden matkakeskuksesta. Lomakoti Lepolaan on matkakeskuksesta matkaa noin 9 km ja paikallisbussi nro 2. kulkee Matkakeskuksesta parin sadan metrin päähän Lomakeskus Lepolaa.

Näkövammaisen avustaja kulkee paikallisbussilla ilmaiseksi.

Ilmoittautumiset viimeistään 19.8.2021.

Lisätietoja antaa ja ilmoittautumisia ottaa vastaan.

Päijät- ja Kanta-Hämeen opaskoirayhteyshenkilö Hannu Huovinen

puh: 0400 700 384

Hannu.huovinen@pp.nkl.fi

Osallistujien matkakulut korvataan Opaskoirayhdistyksen ohjeiden mukaan.

Tervetuloa!

 

Yhteyshenkilötapaaminen 16-17.10.2021 Koivupuisto, Ylöjärvi