Tapahtumakalenteri

Täältä löydät tietoa Opaskoirayhdistyksen, ja sen alaisten yhteisöjen tapahtumista.

Vuoden 2018 tapahtumia:

Hki-Uusimaa tiedottaa:

Miksi toiset koirat ovat rautamahoja ja toisten pakki menee sekaisin jo epäsopivan evään maistamisesta? Voisinko itse jotenkin vaikuttaa koiran suoliston toimintaan, vireyteen ja terveyteen?

Saamme Opaskoirayhdistyksen yhteistyökumppanilta Vetcarelta Shea Beasleyn luennoimaan tutkittua tietoa aiheesta koirien suolistosta ja mikrobien vaikutuksista koirien terveyteen.

Iiris-keskuksen Braille-sali, 3. kerros (sisääntulokerros ) osoitteessa Marjaniementie 74 00930 Helsinki 6.11 kello 17.30-19.30.

Toivomme auditorioon tulevien kuulijoiden saapuvan paikalle jo 17.15. Näin pääsemme aloittamaan heti 17.30, jolloin ovet suljetaan eikä auditorioon enää pääse.

Luentomme kestää näkeville suunnattua luentoa kauemmin, sillä Shea avaa myös esittämänsä kalvojen sisällöt meille näkövammaisille.

Pääsymaksua ei peritä opaskoirakoilta tai peesareilta. Muilta 10 euroa, joka maksetaan ovella käteismaksuna.

Luento nettiradioidaan. Näkövammaisille linkki lähetykseen ilmoitetaan myöhemmin opaskoirasähköpostilistoilla.

Varsinaisen luento-osuuden päätteeksi Shea vastailee kysymyksiinne. Tapahtuman sujuvuuden vuoksi toivomme niitä etukäteen, näin vältymme samoilta kysymyksiltä ja saamme vastauksia mahdollisimman moneen mieltä askarruttavaan asiaan, joita herää varmasti luennon aikana Kysymykset ja lisätiedot toivotaan ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen virpi.paananen@saunalahti.fi tai soittamalla puh. 045-272 5281.

Helsinki-Uusimaan aluetyöryhmä/Serena, Ulla ja Virpi

Pirkanmaan tiedottaa:

10.11. Aleksis Kiven katu kolmenkymmeneen kokoonnumme harjoittelemaan. Paikalla Suomen opaskoirakoululta Tom Jaatinen.

Aloitamme kello 10 ja lopettelemme kello 15. Kahviraha 2 euroa.

Ilmoittaudu:

Mika Tolvanen

mikatolvanen@kolumbus.fi

tai

Riitta Salonen

rsalonen@saunalahti.fi

Savo – Karjalan alueen tapahtuma Kuopiossa!

24.11 lauantaina Kuopion Jahtihovisssa vietämme pikkujoulujen merkeissä yhteistä päivää. Jos peesareita ilmaantuu paikalle voisi vaikka kiepata kaupungilla aistimassa jouluntunnelmaa, tai kävelemällä porukalla maastolenkillä ennen ruokailua, joka nautitaan Jahtihovissa omassa koiramaisessa seurassa.

Yöpyä voi sopuhintaan 40 €/2 henkilöä  huoneessa.

Mukaan mahtuu Koirat vauvasta – vaariin ja heidän ihmiset. Myös muitten alueiden koiraystävät ovat tervetulleita.

Ilmoittautumiset 12.11 mennessä Pirkko Luusalolle  pirkko.luusalo@gmail.com

lisätietoja saat myös Pirkolta  050 539 0016

Savon yhteyshenkilöt Pirkko Luusalo ja Erkki Juntikka 040 589 3430

Karjalan Merja Hyvönen

Hki-Uusimaa tiedottaa:

​1.12 ​ ​Pikkujoulut

Vuoden 2019 tapahtumia:

Oulun lumikurssi on 8-10.2.2019

Ennakkoilmoitus Oulun lumikurssista

Ensivuoden helmikuussa järjestetään Oulussa perinteinen koulutus- ja
virkistysviikonloppu 8-10.2.2019
Mukaan on kutsuttu kaikkien opaskoirakoulujen kouluttajia.
Osallistujaksi pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että
Pohjois-Suomen alueen koirakot ovat etusijalla. Varaa viikonloppu
kalenteristasi ja seuraa ilmoittelua.
Opaskoirayhdistyksen hallituksen vahvistettua osallistumismaksut kerrome
lisää ja sitten otamme ilmoittautumisia vastaan.
Olkaa kuulolla!
Terveisin Opaskoirayhdistyksen Pohjois-Suomen yhteyshenkilöt
Kirsti Reijonen p. 050 327 7492
Meri Peuhkurinen p. 040 833 5047

Helsinki-Uusimaan Kemin reissu 8-10.2.2019

Kemin reissun kokonaishinta on 197 euroa/koirakko, ilman tukea. Mukaan mahtuu 12 koirakkoa sekä 6 peesaria. Matka on tarkoitettu ensisijaisesti Helsinki-Uusimaan opaskoirakoille. Suoran 20 euron tuen alueemme korvamerkityistä varoista saa vain Opaskoirayhdistyksen jäsen.

Matkalle osallistuva koirakko voi myydä painotuoreita vuoden 2019 opaskoirakalentereita ja saa myydystä kalenterista 5 euroa per kalenteri henkilökohtaiseen matkakassaansa alentamaan matkakustannuksia.

Matkat:

– lähtö perjantaina 8.2 Helsingistä kello 23.13 yöjunalla, joka

saapuu Kemiin 9.34. Varattuihin kahden hengen hytteihin majoittuu kuhunkin

yksi koirakko ja peesari.

– paluu sunnuntaina 10.2 Kemistä kello 10.44 lähtevällä päiväjunalla, joka saapuu

Helsinkiin 17.44.

Majoitus:

-hotelli yöpuuhun varattu 6 kahden hengen huonetta sekä yksi neljän hengen

huone. Ryhmän täyttyessä on vielä varattava yksi kahden hengen huone

peesareille, sillä koirahuoneet ovat kaikki jo meille varattuina.

Hotelli sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Kemin asemalta.

Hotellissa on kaikki yhdessä tasossa sekä hyvä ravintola.

Ruokailut:

Aamupalan ja lounaan kukin syö junassa ja/tai Kemissä omakustanteisesti.

Hotellilla päivällinen noutopöydästä sekä sunnuntaina aamiainen.

Lisäkysymyksiä ja pikaisia vastauksianne odotamme osoitteeseen

ulla.jensen@saunalahti.fi

Helsinki-Uusimaan yhteyshenkilötyöryhmä