Tapahtumakalenteri

Täältä löydät tietoa Opaskoirayhdistyksen, ja sen alaisten yhteisöjen tapahtumista.

Vuoden 2018 tapahtumia:

Patikoimme ja vietämme Peesarikerhon 25-vuotis juhlaa 3.-5.8 2018 Lopella

Samalla juhlistamme Opaskoirayhdistyksen 70-vuotista taivalta. Majoitumme Räyskälän Motellissa, joka on kokonaisuudessaan varattu käyttöömme oheistiloineen. Oppaanne ovat kovasti tervetulleita motellin vieraiksi.

Motelli sijaitsee Vääriä-järven rannalla ja käytössämme on 2 rantasaunaa.

Ilmoittautumiset viimeistää 20.7. mennessä. (Toivomme kuitenkin mahdollisimman aikaista ilmoittautumista)

Patikan hinta on Opaskoirayhdistyksen jäsenille 68 euroa ja ei-jäsenille 85 euroa. Viikonlopun hinta on täysihoidolla. Myös lauantai-illan juhlapäivällinen kuuluu hintaan. Majoittuminen tapahtuu kahden- ja kolmen hengen huoneissa. Löytyy myös 6 neljän hengen huonetta, jos on tarvetta.

Tiedustelut Eijalle numeroon 050- 329 59 76 ja Sarille 050-380 4323

Ilmoittautumiset mieluiten sähköpostilla peesarit@opaskoirayhdistys.fi Ilmoittautuessasi kerro nimesi, oppaasi nimi, puhelinnumerosi ja mahdolliset ruoka-aineallergiasi. Olisi myös hyvä tietää mistä päin tulet, mahdollisia kimppakyytejä ajatellen.

Opaskoirayhdistyksen Suomi-Latvia-Viro -maaottelukarsinta järjestetään Kotkassa lauantaina 11.8. klo 10 alkaen.

Mukaan mahtuu 6 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaksi parhaiten menestynyttä koirakkoa edustavat Suomea Hyvinkäällä 6.10.2018 järjestettävässä  maaottelussa.

Maaottelukarsinnan tuomarina toimii Reijo Rekorius. Kokeen tukikohtana on Etelä-Kymen Näkövammaisten toimisto osoitteessa Kymenlaaksonkatu 10. Kilpailupäivän aikana tarjotaan kilpailijoille lounas ja kahvi, mahdolliset henkilökohtaiset avustajat voivat ruokailla 10 euron maksua vastaan.

Kokeeseen ilmoittaudutaan puhelimitse Jamppa Mikkolalle viimeistään sunnuntaina 5.8.2018 (p. 0503586066). Ilmoitathan ilmoittautuessasi

– yhteystietosi

– onko mukanasi oma avustaja, ja haluaako avustaja ruokailla

– mahdolliset ruoka-aine allergiat

Kokeen hinta on 20 euroa per osallistuja, ja se maksetaan ilmoittautumisen jälkeen OKY:n tilille FI37 2266 1800 0038 35 (viitenumerolla 4404). Yhdistys korvaa osallistujien matkakulut 22 euroa ylittävältä osalta halvinta matkustustapaa käyttäen.

Huomioithan, että kokeeseen osallistuvan koiran tulee olla asianmukaisesti rokotettu, ja että rokotukset tarkistetaan kokeen yhteydessä.

Kisaterveisin,

koe- ja kilpailutyöryhmä

Hki-Uusimaa tiedottaa:

Kutsumme alueen koirakoita ja peesareita viettämään kanssamme 18.8 mukavaa retkipäivää Suomenlinnaan!

Oppaaksemme saamme syntyperäisen suomenlinnalaisen peesarimme Sini Tienhaaran.

Retki on omakustanteinen. Lähdemme Kauppatorilta Suomenlinnan lautalla kello 10.10. Lautalla kelpaavat HSL liput normaalin kaupunkiliikenteen mukaisesti, tarvittaessa kertalippuja voi ostaa automaatista tai lauttalaiturin myyntikojusta. Lauttamatka kestää noin 15 minuuttia.

Pakataan siis eväitä ja juotavaa reppuun (myös koirille) ja lähdetään porukalla Suomenlinnaan!

Ilmoittautumiset  15.8 mennessä osoitteella ulla.jensen@saunalahti.fi ( puh. 0458011101) tai  serena.karlsson@gmail.com (puh. 0449811114)

Kotimatkalle lähdemme viimeistään klo 15.30.

Retkiterveisin Ulla ja Serena/ Helsinki-Uusimaa

Pohjois-Suomi tiedottaa:

OuLaKa-tapahtuma 31.8.-2.9.18 Kolarin Äkäshotellin maisemissa. Pohjois-Suomen koirakot seuratkaa alueyhdistyksenne tiedotteita ja Ilmoittautukaa mukaan.

Ilmoittaudu ensin alueyhdistykselle eli Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu tai Lappi.

Jos tarvitset tai haluat peesarin apua reissulla, ilmoita peesari tarpeestasi Kirstille puhelin 0503 277 492 tai sähköpostilla. Opaskoirayhdistys osallistuu peesarikuluihin, joten harjoitellaan koiramme kanssa mukavasti peesarin avulla.

Terveisin Kirsti Reijonen ja sähköposti on etunimi- ja sukunimi yhteenkirjoitettuna, sitten@merkki ja gmail. com

Hki-Uusimaa:

​8.9 ​Tottistreenit