Tapahtumakalenteri

Täältä löydät tietoa Opaskoirayhdistyksen, ja sen alaisten yhteisöjen tapahtumista.

Vuoden 2019 tapahtumia:

Neliapila 21-22.9.2019 Pori

Treeniviikonloppu on tarkoitettu ensisijaisesti Pirkanmaan-,Keski-suomen-, Satakunnan ja Pohjanmaan opaskoirankäyttäjille,

jos tilaa jää, voi muualtakin osallistua viikonloppuun. Mukaan mahtuu 20 koirakkoa.

Aloitamme viikonlopun lauantaina Satakunnan näkövammaisten toimintakeskuksessa Porissa Otavankatu 4 C, 6. kerros, tervetuliaiskahvilla klo 10.

Kahvittelun jälkeen tehdään ensimmäinen treenilenkki. Syömme puolen päivän maissa ja iltapäivällä teemme toisen treenilenkin.

Siirrymme n. klo 16 peesareiden kyydillä rantakartanoon, jossa majoittaudumme ja syömme klo 17 päivällistä.

Päivällisen jälkeen meitä odottaa sauna ja poreallas, jonka jälkeen vietämme yhdessä iltaa ja syömme kevyen iltapalan.

Sunnuntaina kello 8.00 on aamupala, jonka jälkeen tottista ja halukkaille lenkkeilyä. Lopetamme viikonlopun kello 12.30 lounaaseen ja lähtökahviin. Viikonlopun hinta on jäseniltä 91 euroa ja ei jäseniltä 107 euroa.

Rantakartanoon on mahdollista majoittautua jo perjantaina 20.9. Osoite on Isojoenrannantie 58.

Hinta on 40 euroa yhden hengen huoneessa ja 70 euroa kahden hengen huoneessa sisältäen aamupalan.

Ilmoittautumiset viimeistään 23.8. seija.viitanen@gmail.com tai 040 861 3157.

Kerrothan ilmottautumisen  yhteydessä mahdollisista ruoka-aineallergioista.

Osallistumismaksu oky:n tilille 23.8. mennessä FI 37 22661800003835, viitenumero: 6606

Matkakuluista oky korvaa 25 euroa ylittävän osuuden jälkikäteen.

Tervetuloa!

Seija Viitanen

Satakunnan yhteyshenkilö

Pohjois-Suomi tiedottaa:

Pohjois-Suomen opaskoirakot ja peesarit huomio!

Varmista paikkasi Kemin reissulle 12-13.10.2019.
Majoitus paikkana toimii hotelli Merihovi, Keskuspuistokatu 6-8, 94100 Kemi.

Pidetään vauhdikas viikonloppu Kemissä ja tutustutaan kaupunkiin peesarit apunamme. Lisäksi viikonlopulle on suunniteltu peesareille ratamestarikurssia (keväällä Tampereella järjestettiin, mutta pitkien matkojen ja kulujen takia ei sinne haluttu lähteä niin sovittiin, että pidettäisiin oma kurssi täällä). Tästä syystä olemme ajatelleet pitää epävirallisen hulvattoman hauskat ”Pohjois-suomen paras opaskoirakko-kisat”, jotta saadaan hyödynnettyä ja kokeiltua samalla miten uudet ratamestarit ovat taidot oppineet.

Hotellista varattu 7 kahden hengen huonetta alustavasti.
Majoituksen hinta 45 euroa/henkilö, sisältyy iltasauna ja runsas aamubuffet.

Matkoista korvataan edullisen matkustustavan mukaisen omavastuun ylittävä summa Opaskoirayhdistyksen jäsenelle P-suomen korvamerkityistä varoista tasapuolisen osallistumismahdollisuuden turvaamiseksi. Muut ruokailut omakustanteiset.

Lisää infoa viikonlopun menoista ja meiningeistä tulee pian, kunhan saadaan tietää ketä olisi tulossa.

Sitovat ilmoittautumiset Merille mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 1.8.2019, jotta osataan ilmoittaa hotellille majoituksista.

Peruutusmaksut hotellin peruutusehtojen mukaisesti
Matkustetaan yhdessä ja tehdään mukava reissu!

TerveisinPohjois-Suomen opaskoirakoiden yhteyshenkilöt
Kirsti p. 0503277492 ja Meri 0408335047, meri.peuhkurinen@hotmail.com

Savo tiedottaa:

Mikkelissä järjestetään Okyn opastus-kilpailut 16.11.2019, kilpailukeskus on Etelä-Savon näkövammaisten toimisto Polttimonkatu 4.

Kilpailun aloitus klo 10.00. Paikalla kahvittelua ja lounas.

Maksu 15.00/henkilö. Maksetaan opaskoirayhdistyksen tilille:

Okyn tilinumero: FI37 2266 1800 0038 35, viite 8060.

Ilmoittautuminen Pirkko Luusalolle,  pirkko.luusalo@gmail.com

puh.  050 539 0016

Kilpailuluokka tuomarina: PK-tuomari Ari Kansikas

6 koirakkoa

Käyttöluokan katsastaja: Kouluttaja Mari Voutilainen  Nouhausta

6 koirakkoa.

Ratamestari: Petri Isola

Lauantaina 16.11 vietetään illanistujaisia pikkujoulujen merkeissä sokos-hotelli Vaakunassa josta on varattu huoneita la- su yöksi os. Porrassalmenkatu 9.

Majoitus

Olemme varanneet Teille huoneita seuraavasti:

8 kpl Standard-luokan huoneita

Varaustunnus GOPA191116

Huonehinta

79 € / vrk / Standard-luokan huone yhdelle

89 € / vrk / Standard-luokan huone kahdelle

Huonehintaan sisältyy aamiainen ja hotellin asukassauna.  Hotellihuone on saatavilla tulopäivänä klo 15 alkaen ja huoneen luovutus on lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

Savon yhteishenkilöt:

Pirkko Luusalo   050 539 0016