Vuoden peesari

Vuoden peesariksi on valittu Meri Peuhkurinen.

Meri on toiminut pitkään peesarina. Hän on ollut aktiivinen Pohjois-Suomen yhteyshenkilötiimin jäsen ja hän tekee opaskoiratyötä tunnetuksi. Meri aktivoi mahdollisia pentuperheitä ja yrittää värvätä peesareita, sekä kertoo opaskoiratyöstä. Lisäksi yhteyshenkilötiimin jäsenenä hän järjestää tapahtumia ja on niissä aktiivisesti itse mukana.

Meri on myös laatinut yhdessä Allan Aulan kanssa Peesauksen käsikirjan ja hän kerää tietoja uimahallien opaskoiraparkeista tehtävää listaa varten. Rovaniemen uimahalliin on Merin ansiosta tullut opaskoiraparkki.

Meri on ollut aktiivisesti Valjaissa-lehden toimituskunnassa ja kirjoittaa ahkerasti juttuja Valjaissa-lehteen. Meri on muutenkin todella kiinnostunut opaskoiratoiminnasta ja häneltä on tullut toiminnan kehittämiseksi hyviä ajatuksia ja ideoita.

Suuret onnittelut Merille!

Opaskoirayhdistyksen hallitus