Lahjoitukset

Opaskoirayhdistys ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja toimintansa tukemiseen.

Autamme kaikissa käytännön järjestelyissä ja noudatamme lahjoittajan tai testamentin ehtoja nyt ja tulevaisuudessa. Jos lahjoitatte tai testamenttaatte yhdistykselle rahaa tai omaisuutta, voitte olla varmoja, että varat käytetään haluamallanne tavalla opaskoirien ja opaskoiratyön hyväksi. Tästä meillä on näyttöä menneiltä vuosilta. Kerromme mielellämme, miten olemme hoitaneet meille lahjoitettuja varoja.

YHDISTYKSEN PANKKITILI
Nordea FI37 2266 1800 0038 35

Opaskoirayhdistyksen kannatusjäseniksi voivat liittyä kaikki opaskoiratoiminnan tukemisesta kiinnostuneet henkilöt ja yhteisöt. Kannatusjäsenille lähetetään kolme kertaa vuodessa ilmestyvät yhdistyksen julkaisema Valjaissa-lehti. Liittymällä Opaskoirayhdistyksen kannatusjäseneksi tuet opaskoiratyötä.