Opaskoira vuosikirja

Opaskoira vuosikirja on yhdistyksen tärkein varainhankintatuote. Yhdistys on julkaissut vuosikirjaa vuodesta 1954 lähtien. Vuoteen 1982 asti kirja ilmestyi nimellä Sokean Opas. Opaskoira vuosikirja sisältää opaskoirankäyttäjien ja muiden opaskoiraihmisten kirjoituksia. Kirjassa on sata sivua ja kymmeniä opaskoiratarinoita elävästä elämästä opaskoiran kanssa. Tarinoiden kautta lukija pääsee mukaan mielenkiintoisiin tunnetiloihin, seikkailuihin ja selviytymistapoihin saaden uusia oivalluksia näkövammaisten arjesta.

Opaskoira vuosikirjan hinta on 28 euroa. Vuosikirjan markkinointi ja ilmoitusten myynti: Jari Korhonen / Buckonet Oy puhelin: 045-230 8875 sähköposti korhonen.jaripekka@gmail.com

Opaskoira vuosikirjaa voi tilata myös alueellisilta yhteyshenkilöiltä, yhteystiedot löydät tästä linkistä: Alueelliset opaskoira yheyshenkilöt tai yhdistykseltä: info@opaskoirayhdistys.fi

Opaskoira 2022 kirjan kansikuva