Menneet tapahtumat 2021

Hki-Uusimaa tiedottaa:

Tervetuloa Hki-Uusimaan koirakot pikkujouluihin torstaina 9.12 klo 18-21 ravintola Rodeo Steakhouseen osoitteeseen Maakotkantie 19, Vantaa.

Illalliskortti maksaa koirakoille 20€ ja sisältää alkuglögin, 4 eri salaattia, paahdettua kananrintaa juustoperunoilla, kahvin ja piparin. Kukin maksaa omat alkoholijuomansa. Avustajien (peesarit, puolisot jne) ruoka on ilmainen.

Jouluisesta viihteestä huolehtii tuttu duomme Sari&Ari.

Ilmoittautumiset 30.11 mennessä sähköpostilla risto.kahelin@gmail.com. Kerro tuletko yksin vai avustajan kanssa. Okyn tilinumero: Nordea FI37 2266 1800 0038 35, viite 6606.

Tonttunne Risto, Jenni, Outi ja Virpi

 

Pohjois-Suomi tiedottaa:

Heipparallaa Pohjois-Suomen opaskoirakot ja peesarit!

Opaskoirakoiden tonttuilua Rovaniemellä lauantaina 4.12.2021 Tavataan Lapin Näkövammaiset ry:n toimistolla kello 11 ja jaloitellaan kohti Nuuskuhallia. Voit tulla myös suoraaan hallille, osoite Vapaudentie 11. Nuuskuhalli varattu käyttöömme  kello 12 -13. Treenaillaan sisätiloissa, eipä haittaa liukkaus tai myrskyn ujellus. Sitten toimistolle pikkujoulutunnelmiin. Tilataan valmista evästä ilmoittautuneiden toiveiden mukaan. Koirankäyttäjille omakustanteinen.

Mikäli peesareita osallistuu riittävästi on yksilöllinen kaupunkitreeni mahdollista.

Tule nauttimaan yhdessäolosta, vertaistuesta ja onnistumisista oppaasi kanssa!

Matkojen omavastuu 25 euroa halvimman matkustustavan mukaisesti.

Suositaan kimppakyytejä ja omavastuu maksetaan esimerkiksi kuljettajana toimivalle peesarille. Peesari laskuttaa ylimenevän osuuden Opaskoirayhdistykseltä.

Ilmoittaudu Kirstille tai Merille 1.12. mennessä.

Kirsti Reijonen p. 050 327 7492 tai sähköpostilla etunimi ja sukunimi yhteen kirjoitettuna ja perään @gmail.com Meri Peuhkurinen p. 040 833 5047 tai sähköpostilla etunimi piste sukunimi ja perään @hotmail.com Tänä vuonna pizza/burgerilinjalla.Kauppayhtiö mainostaa valmistavansa kaupungin parhaat burgerit. Aidossa puu-uunissa valmistetut pizzat sekä wingsit ja salaatit Tehdään yhteistilaus ja noudetaan toimistolle.

Voit tutustua etukäteen ruokalistoihin täältä:

http://www.kauppayhtio.fi/fi

Iloisiin tapaamisiin

Pohjoisen yhteyshenkilöt Kirsti ja Meri

Pirkanmaa tiedottaa:

Pikkujoulut olisivat 20.11.alkaen klo 17 Niemi-Kapeen tilalla osoitteessa Kapeenniementie 22, 34260 Terälahti. Ilmoittautumiset vuosisadan megapikkujouluihin voi rustata osoitteeseen mikatolvanen@kolumbus.fi. Narikkamaksu 10 euroa.

Hki-Uusimaa tiedottaa:

Tervetuloa ulkoilemaan kaikki Helsingin ja Uudenmaan koirakot sekä peesarit lauantaina 20.11. klo 13.00 Helsingin Paloheinään. Kävellään Paloheinän ulkoilumajalta Pitkäkosken ulkoilumajalle nauttimaan suositut munkkikahvit ja ihailemaan kuuluisan Pitkäkosken kuohuja. Tapahtuma on kaikille maksuton.

Osoite kokoontumispaikallemme Paloheinän ulkoilumajalle on Pakilantie 124, Helsinki.

Lyhimmillään kävelyreitti Pitkäkosken ulkoilumajalle on 2 km sekä sama takaisin. Halutessaan kohteeseen voi kävellä myös pidempiä reittejä pitkin. Kartoitamme pari erilaista reittiä peesarien kanssa.

Sitovat ilmoittautumiset 7.11. mennessä. Peesarit ilmoittautuvat Outille osoitteeseen outi.kesaniemi@gmail.com ja koirakot Jennille osoitteeseen nyholm.jenni@gmail.com. Kerro tuletko yksin vai ystävän/avustajan kanssa. Ilmoitathan myös mahdolliset ruoka-aineallergiat niin yritämme varmistaa jokaiselle jotain kahvin kanssa nautittavaksi.

Ulkoiluterveisin työryhmän Jenni, Risto ja Outi.

 

Hki-Uusimaa tiedottaa:

Hei Helsinki-Uusimaan opaskoirakot! Lähdetään yhdessä reippailemaan 23.10. Espoon Pirttimäkeen klo 13.00-16.00. Kokoonnutaan Pirttimäen parkkipaikalla osoitteessa Kunnarlantie 110, 02740 Espoo klo13.00.

Pirttimäessä valittavissa on kolme eripituista reittiä (3, 6 tai 8 km). Reitit ovat kaikki helppokulkuista leveää hiekkatietä. Olemme varanneet käyttöömme takkatuvan, missä voimme ulkoilun jälkeen nauttia kahvit, makkarat ja pullat. Mukaan mahtuu 10 koirakkoa ilman omaa avustajaa mutta jos sinulla on mahdollisuus saada oma ystävä/avustaja mukaan niin lisäsilmät ovat toki tervetulleita. Osallistuminen tälle reippailulle on kaikille maksuton.

Sitovat ilmoittautumiset 10.10 mennessä osoitteeseen risto.kahelin@gmail.com. Kerro ilmoittautumisessa, minkä pituisen reitin haluaisit kulkea ja tarvitsetko peesarin vai tuletko jonkun kanssa. Ilmoita myös mahdoliset ruoka-aineallergiat tai erityisruokavaliot.

Terveisin HKI-Uusimaan opaskoiratyöryhmä Virpi, Outi, Risto ja Jenni

Yhteyshenkilötapaaminen 16-17.10.2021 Koivupuisto, Ylöjärvi

 

Ilmoitus Kemin viikonlopusta 24-26.9.2021:

Heippa Pohjois-Suomen opaskoirakot ja muutkin mikäli paikkoja riittää!
Valmistaudu pakkaamaan viikonloppureissulle, sillä tavataan Kemissä 24-26.9.2021.
Ohjelmaan sisältyy:
Opaskoirakoulujen kouluttajien palvelut  ja peesarit ovat valmiina lähtemään kanssamme  harjoittelemaan arjen tilanteita. Vertaistuellinen jutustelu tekee varmasti kaikille hyvää. Tukikohtana toimii Kemin Näkövammaisten tilat, Annantuvalla.
Viikonlopun hinta 100 euroa, johon sisältyy:
Majoitus hotelli Scandic Kemi, perjantaista sunnuntaihin
Ruokailut:  lauantaina hotellin aamiainen, lounas, kahvit ja illallinen, sunnuntaina hotellin aamiainen ja lähtökahvit
Matkakulut korvataan koulutusviikonloppuun osallistuville yhdistyksen jäsenille yli 25 euroa ylittävä osuus. Opastuskokeisiin osallistuvien matkakuluja ei korvata. Kokeista erillinen ilmoitus. Kokeisiin osallistuvat voivat yöpyä ja ruokailla 100 euron hintaan. Muista ilmoittautua tällöin sekä kokeisiin että majoitukseen Merille (meri.peuhkurinen@hotmail.com tai puhelin 040 833 5047)

Koulutusviikonloppuun ilmoittautumiset 8.9. mennessä Kirstille:
kirstireijonen@gmail.com tai puhelin 050 3277492, jos en voi vastata, soita uudelleen tai lähetä tekstiviesti. Kiitos!
Viikonloppu toteutetaan viralliset koronasuositukset huomioiden ja mikäli osallistujia on tarpeeksi.
Ilmoittaudu siis heti! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lahden peruuntuneeseen viikonloppuun ilmoittautuneet ovat etusijalla, jonka jälkeen Pohjois-Suomen koirakot ja mikäli paikkoja riittää, muualta tulevat koirakot, joiden matkakuluja yhdistys ei korvaa.
Tässä vielä kiteytettynä hallituksen päätökset:
Osallistumismaksu on 100 euroa koko viikonlopulle.
Pohjois-Suomen koirakoille maksetaan matkakulut (yhdistyksen jäsen yli 25 euroa menevä osuus)
Niille jotka osallistuvat kisoihin, heille ei makseta matkakuluja.
Ne jotka osallistuvat kisoihin, voivat yöpyä sadan euron osallistumismaksulla
viikonlopun. Siihen kuuluu myös ruuat.
Kisamaksu on 40 euroa niin kuin Virkussakin lukee.
Muualtakin saa osallistua viikonloppuun.

Tervetuloa mukaan!
Pohjois-Suomen yhteyshenkilöt
Kirsti Reijonen ja Meri Peuhkurinen

Pirkanmaa tiedottaa:

Hei kaikki Pirkanmaan koirakot,

24.8. kello 16 on Pirkanmaan opaskoirakoilla kerhotapaaminen Aleksis Kiven kadun kerhohuoneella eli osoitteessa Aleksis Kiven katu 30. Tarkoituksena on käydä tutustumassa Hämeenkadulla kulkemiseen ja paikalla on Taysista liikkumistaidonohjaaja Sinikka Yli-Kerttula.

Tervetuloa siis mukaan. Ilmoittautua voi Arto Kurviselle kurvinen.arto@gmail.com.

Terveisin Mika

 

Peesaripatikka 6-8.8.2021 Räyskälä, Loppi

Meillä on ilo kutsua teidät, koirakot ja peesarit, pitkän koronatauon jälkeen Peesaripatikalle Lopen Räyskälään 6. – 8. elokuuta. Majoitumme jo monelle tutussa Räyskälän Motellissa, joka on Vääriäjärven rannalla ja käytössämme on 2 rantasaunaa. Meille on varattu 2, 3 ja 4 hengen huoneita. Pyrimme majoittamaan kaikki mahdollisimman väljästi.

Luonto ympärillä on kaunista ja patikoimme pääasiassa järvimaisemissa. Hyviä ja eripituisia reittejä löytyy, kunkin kulkijan kyvyille sopivia. Patikkalenkit kulkevat pääosin metsäpoluilla ja puomeilla suljetuilla metsäautoteillä. Oppailla on hyvät mahdollisuudet temmeltää reiteillä vapaina.

Oletpa sitten uusi tai konkari koirankäyttäjä, niin tule mukaan rentoutumaan, tapaamaan vanhoja tuttuja ja tutustumaan uusiin. Omaa peesaria et välttämättä tarvitse, sillä Peesarikerho huolehtii sinusta. Viikonlopun ohjelmassa on patikointia, saunomista, uimista ja tunnelmallista oleskelua iltanuotiolla. Lisäksi halukkaat pääsevät melomaan inkkarikanooteilla. Pidämme myös perinteiset arpajaiset.

Viikonlopun hinta on 120 euroa ja se sisältää täyden ylläpidon. Opaskoirayhdistys tukee jäsentensä matkoja 25 euroa ylittävältä osalta halvinta kulkupeliä käyttäen. Opaskoirayhdistys maksaa peesareiden osalta viikonlopun osallistumismaksun ja matkakulut. Kasataan paljon kimppakyytejä, sillä mukava viikonloppu alkaa jo tunnelmallisesta matkasta.

Ilmoittautumiset viimeistään 21.7. mennessä!

Ilmoittautumiset sähköpostiin: peesarit@opaskoirayhdistys.fi

Mahdolliset tiedustelut Sari 050 380 4323 tai Eija 050 329 5976 Ilmoittautuessasi kerro nimesi, puhelinnumerosi, mahdolliset ruoka-aineallergiat, oppaasi nimi ja mahdollinen huonekaveritoive. Kimppakyytejä ajatellen kerro mistä päin tulet.

Tarkemmat tiedot viikonlopusta lähetetään ilmoittautuneille patikkakirjeessä.

Kesäterveisin Eija Paasu ja Sari Rajala

 

Opastuskoe 3.7.2021 Nokia

Nokian Palveluskoiraharrastajat järjestävät opastuskokeen (PAOP1 käyttöluokka, PAOP2 kilpailuluokka) 3.7. klo 10 Nokialla.
Ilmoittautumisten vastaanotto ja tiedustelut: Laura Aaltonen, 0405355557,  kisasihteeri@npkh.fi

Tuomarit: Teijo Hanhilampi, Vastaava koetoimitsija: Sami Savukoski

Osallistumismaksu 35.00€, IBAN-tilinumero: FI57 4503 0010 0088 31, Viite: 12577

Ilmoittautumisaika/paikanvaraus: Paikan varaus puhelimitse 20.6.2021 klo 18.00-19.00

Ilmoittautuminen Virkussa 20.6.2021 18:00-28.6.2021 00:00

Lisätietoja kilpailijalle

Rajoitukset: Koiramäärää koskeva rajoitus – enintään ennalta ilmoitettu määrä koiria
Rajoitus 8 koiraa

 

Pohjois-Suomi tiedottaa:

Rovaniemellä perjantaina 11.6.2021 Pohjois-Suomen opaskoirakoiden ulkoilma tapahtuma koronaohjeistus huomioiden. Aloitamme kello 14.30 Lapin Näkövammaiset ry:n toimintakeskukselta, Maakuntakatu 12, Rovaniemi.

Ilmoittaudu mukaan! Suunnitelmissa peesauslenkkejä, mukavaa yhdessäoloa ja omista eväistä nautiskelua.

Kiinnostuneet olkaa yhteydessä Kirstiin p. 050 327 7492 tai sähköpostilla: kirstireijonen (siis etu- ja sukunimi yhteenkirjoitettuna ja perään @gmail.com Tapaamisiin Pohjoisen yhteyshenkilöt Kirsti ja Meri

 

Opastuskoe 29.5. Mikkeli:

Mikkelin palveluskoirayhdistys järjestää viralliset opastuskokeet lauantaina 29.5 klp 9-18 käyttö- (PAOP1), sekä kilpailuluokassa (PAOP2) Mikkelissä.

Ilmoittautumisten vastaanotto ja tiedustelut: Satu Kataja, 040-7038818 satu.kataja@surffi.fi

Tuomari: Ari Kansikas, Vastaava koetoimitsija: Satu Kataja

Osallistumismaksu 45.00€, IBAN-tilinumero FI50 5271 0440 1944 55, Viite 5649

Ilmoittautumisaika/paikanvaraus: Ilmoittautuminen la 22.5. klo 12-13

Ilmoittautuminen Virkussa: 22.5.2021 12:00-26.5.2021 18:00

Rajoitukset: Etusija järjestävän yhdistyksen jäsenillä, etusija MPKY:n jäsenillä
Koiramäärää koskeva rajoitus – enintään ennalta ilmoitettu määrä koiria
Rajoitus max 8 koirakkoa.

 

Satakunta tiedottaa:

15.5. Alueen koirakoiden ja peesareiden retki Poriin patikoimaan Kirjuriluotoon

 

Vuosikokous etänä 20.3.2021 Iiris