Myynnissä olevat tuotteet toiminnan tukemiseen

Tuotelistaa päivitetään, kun uusia tuotteita tulee myyntiin. Uusista tuotteista ilmoitetaan myös postituslistoilla ja yhdistyksen Facebook -sivuilla.

Tuotteita voi tilata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@opaskoirayhdistys.fi

Tuotteiden hintoihin lisätään postituskulut.

Pehmoheijastimet

Laadukas Fruit of the loom t-paita, yhdistyksen logo selässä, väri musta tai valkoinen, koot S, M, L, isompia kokoja jäljellä vain muutamia. Hinta 20 €

Nyt kesäkampanjahintaan t-paita vain 10 eur + postituskulut (ärräpussi/ärräpaketti 6 eur). Tämä tarjous on voimassa elokuun 2022 loppuun.

Tassupinssit, nyörit ja tupsut ovat käsintehtyjä tuotteita.

Tassu helmipinssi/somiste 10 eur kpl. Tassupinssit ovat erivärisiä, pienin helmin koristeltuja tassunmuotoisia pinssejä. Nahkavahvike ja hakaneula takana, somisteeksi laukkuihin, takkeihin ym.

Satiinitupsut 5 eur kpl. Tupsuja on erivärisiä, tupsut ovat vahvaa satiinilankaa, mukana avainrengas, sopivat vaikka somisteeksi laukkuihin, takkeihin, avaimenperäksi ja vetoketjun vetimeksi, kestävät tuulen, veden ja pakkasen.

Nyörit 10 eur kpl. Nyörejä on erivärisiä, ne ovat vahvaa satiinilankaa, punottu käsin, mukana avainrenkaat ja lukko. Voi käyttää avaimenperänä, somisteena tai vetoketjun vetimenä, kestävät tuulen, veden ja pakkasen.

Mikrokuitufroteinen tassupyyhe, 10 eur kpl tai 15 eur 2 kpl, väri oranssi, materiaali: mikrokuitufrotee, mitat noin 30 x 50 cm, kulmassa tassukankaasta koriste. Toinen väri on vaaleampi. Materiaali: pellavafrotee, mitat samat ja tassukangas kulmassa.

Keittiöpyyhe 10 eur / kpl, käsintehty harmaasta vohvelikankaasta, yläosa koirakuosi nepparikiinnityksellä. Keittiöpyyhkeen pituus on noin 40 cm ja leveys noin 20 cm.

Nyörireput 25 eur/kpl ja nyöripussukat 15 eur/kpl ovat käsintehtyjä tuotteita, materiaali on Ministeri-ontelokudetta jonka voi pestä. Hihnojen korkeutta voi säätää solmuja siirtämällä. Hihnat ovat paracord-narua. Tuotteita löytyy erivärisinä. Nyörireput ovat kooltaan noin 20 cm x 35 cm, pussukat noin 10 x 15 cm.