Myynnissä olevat tuotteet toiminnan tukemiseen

Tuotelistaa päivitetään, kun uusia tuotteita tulee myyntiin. Uusista tuotteista ilmoitetaan myös postituslistoilla ja yhdistyksen Facebook -sivuilla.

Tuotteita voi tilata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@opaskoirayhdistys.fi

Tuotteiden hintoihin lisätään postituskulut.

Tuotteet tehdään kotimaisena käsityönä!

Kerro osoitteesi, puhelinnumerosi, haluatko paketin Postin kuljettamana vai Ärräpakettina ja missä muodossa haluat laskun.

Alla olevissa tuotteissa tilaukset:
info@opaskoirayhdistys.fi

Ainutlaatuisesta koirakuosikankaasta tehtyjä pussukoita,
kaksi eri kokoa, 10 € ja 15 € kpl.

Keltaisella rusetilla/keltaisella nauhalla hihnassa voit viestiä, että muiden ihmisten ja koirien ei toivota tulevan lähelle koiraasi. Hinta: 5 € kpl.

Kotimainen pehmoheijastin, seisova beigen värinen labradorinnoutaja, jonka yllä on valkoinen valjas. Valjaissa lukee Opaskoirayhdistys, kiinnitys papukaijalukolla. Hinta on 6 € kpl tai 10 € 2 kpl.

Uutuus! Ympyräheijastin, ympyrässä painettuna Opaskoirayhdistyksen logo, kiinnitys ketjulla ja papukaijalukolla. Hinta on 6 € kpl tai 10 € 2 kpl.

Satiininyöristä käsityönä punotut eriväriset avaimenperät sopivat myös vetoketjun vetimiksi, laukun koristeeksi tai sisustukseen. Metalliosat nikkelittömiä. Nahkavahvikkeet nyörien päissä. Hinta 6 eur / kpl tai 10 eur / 2 kpl sisältää postituksen.

Käsityönä tehdyt eriväriset satiinitupsut. Hinta 5 eur / kpl sisältäen postituksen.

Laadukas Fruit of the loom t-paita, yhdistyksen logo selässä, väri musta tai valkoinen, koot S, M, L, isompia kokoja jäljellä vain muutamia. Hinta 20 €/kpl.