Opaskoirakalenteri

Opaskoirakalenterin kansikuva 2024

Huom! Nyt kalenteri alehintaan 10 eur/kpl sisältäen postikulut!

Kalenterin normaali hinta on 15 euroa sisältäen postituskulut, kalentereita voi tilata osoitteesta: info@opaskoirayhdistys.fi tai alueellisilta yhteyshenkilöiltä, jolloin kyseinen alue saa kalenterista 7 euroa alueelliseen opaskoiratoimintaan. Alueellisten yhteyshenkilöiden tiedot.

Kalenterisivujen kuvailutulkkaus:

Kalenteri 2024 kuvailutulkkaus

Kansi: Kaksi opasta, labbikset vaalea Kava ja musta Kiki istuvat vierekkäin valjaat päällä syreenipensaan edustalla.

Tammikuu: Opaskoirat vapaalla, labbikset vaalea Sumo ja musta Gosse kirmaavat vierekkäin lumisessa talvimaisemassa.

Helmikuu: Lumessa juoksemisen jälkeen kielet roikkuu, Costi, Gosse ja Sumo.

Maaliskuu: Labbikset lenkillä; vaalea Tessa, keskellä musta Gosse ja vaalea Sumo.

Huhtikuu: Musta labbis Kassu makaa maassa valjaat päällä tarkkaavaisen näköisenä.

Toukokuu: Kukas se siellä istuu valkovuokkomeren keskellä, no tietysti Gosse!

Kesäkuu: Kiki makaa nurmikolla auringossa, takana vanha punainen tupa ja tikkaat.

Keskiaukeaman kuvat:

Keskiaukeaman yläosassa on mainos ensi vuoden Opaskoirakirjasta ja kerrotaan Opaskoirayhdistyksen teemasta ”Uusin silmin” opaskoirat tutuiksi kaikille! Kuvassa Opaskoirakokelas Varma makaa Isona minusta tulee opaskoira – liivit päällä

Keskiaukeaman alaosassa ovat seuraavien yrittäjien mainokset:

SokkoTaito Oy – Kaisa Penttilä

Heidin Kädenjälki – Heidi Koivunen

Arolan lomamökit – Minna-Liisa Arola

Heinäkuu: Musta labbis Citta katsoo tarkasti eteenpäin, taustalla punainen mökki.

Elokuu: Vantaan opaskoirakoulun vaalea pentu kävelee tomerasti aitauksessa.

Syyskuu: Kiki istuu ja Kava seisoo portin edustalla, portissa kukka-asetelma.

Lokakuu: Gosse makaa ruskan värisessä varvikossa katsoen kameraan.

Marraskuu: Marraskuun pimeyttä valaisemaan tämä kuva, Gosse lipaisee ruusua.

Joulukuu: Jouluaatto lähestyy, Gosse on ainakin ollut kiltti ja makaa tonttulakki päässään, tonttu vierellä joulukuusen vieressä.

Takakansi: takakannesta löytyy infoteksti Opaskoirayhdistyksestä, kalenterin hintatiedot, kuvaaja, julkaisijan tiedot ja painopaikka. Takakannen kuvassa löytyy iloinen musta labbis Onni.

Yhteisöt ja yritykset voivat tukea toimintaamme ostamalla mainostilaa opaskoirakalenterista, jolloin julkistamme heidän tietonsa myös kotisivuillamme. Kysy lisää: info@opaskoirayhdistys.fi