Valjaissa-lehti

Kuvassa Valjaissa lehden 1/2022 kansi

Valjaissa on Opaskoirayhdistyksen tiedotus- ja kannatusjäsenlehti. Vuonna 2003 perustettu lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Se sisältää opaskoira-aiheisia kirjoituksia ja uutisia, tietoa kaikenikäisistä opaskoirista, asiantuntijan tekstejä, syvällisiä kertomuksia koirakoiden arjesta, haastatteluita mielenkiintoisista henkilöistä opaskoiratoiminnan ympäriltä ja juttuja tapahtumista kuvien kera. Vakiopalstoilta voi lukea muun muassa tuottajatahojen kuulumisia, peesarikerhon suunnitelmia ja tarinoita pentukerhon tapahtumista.

Lehti lähetetään kuluitta yhdistyksen kannatusjäsenille sekä vapaaehtoistyöhön osallistuville peesareille, yhteyshenkilöille, yhdistyksen sidosryhmille, sairaanhoitopiirien näönkuntoutukseen, opaskoiria tuottaville tahoille ja heidän kauttaan hoitoperheille.

Lehteä voi tilata 35 euron hintaan / 3 lehteä vuodessa

Haluatko ilmoittaa Valjaissa-lehdessä? Ota yhteyttä lehden ilmoitusmyyjään:

Printmix / Suomen Myyntimediat
Höyläämötie 11