Tapahtumat ja Ajankohtaista

Opaskoirat rivissä lattialla
Neljä mustaa labradoria rivissä makuulla lattialla opasvaljaat päällä.

Tälle sivulle on koottu Opaskoirayhdistyksen ajankohtaisia ilmoituksia ja tietoja tapahtumista kuukausittain.

Sivun alusta löytyy jäsenille koulutuksissa ja kursseilla käytettävä matkalaskulomake sekä vuosikokouksessa käytettävä valtakirja. Tapahtumakohtaiset yhteystiedot löydät jokaisen tapahtuman esittelyn yhteydestä. Yleistä tietoa tapahtumista saa osoitteesta: info@opaskoirayhdistys.fi

Ajankohtaista 2024

Kansainvälinen opaskoirapäivä 24.4.2024

Uusin silmin
OPASKOIRAT TUTUIKSI KAIKILLE
– teemaillat Teamsissa:
Torstaisin 18.4. ja 16.5. Klo 17-18:30

-To 18.4. Kokemuspuheenvuoro: Tuki ensimmäisen opaskoiran saannin jälkeen.
Opaskoirakouluttaja vieraana, Suomen Opaskoirakoulu Oy
Opaskoiratoimintaa tiedottamalla, Valjaissa lehden vastaava päätoimittaja kertoo kokemuksistaan

-To 16.5. Koirankäyttäjän oikeudet ja velvollisuudet.
Mitä kaikkea sille oppaalle on koulutettu ja mitä se osaa, vieras Näkövammaisten liiton Opaskoirakoulusta. Peesarin rooli opaskoiratoiminnassa, vieraana peesarikerhon edustajia, Kokemuspuheenvuoro: koiran vaihto. Frågor och diskussion även på svenska. Kom med!

Mukana myös Opaskoirayhdistyksen hallinnosta puhujia. Ilmoittaudu Teemailtaan viimeistään saman viikon maanantaina tai vaikka heti! Saat osallistumislinkin sähköpostiisi pari päivää ennen teemailtaa.

Tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia kaikille. Ilmoittaudu Teemailtaan vaikka heti tai viimeistään saman viikon maanantaina osoitteeseen:

info@opaskoirayhdistys.fi

​** Huom! Ilmoittautumalla annat suostumuksesi tilaisuuden nauhoittamiseen. Linkin teemaillan Teamsiin saat sähköpostiisi pari päivää ennen teema iltaa.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Opaskoirayhdistyksen teemat vuosille 2023 – 2024

Uusin silmin – Opaskoiran kanssa ja Uusin silmin – Opaskoirat tutuiksi kaikille!

Tutustu opaskoiratoimintaan:

Opaskoirat tutuiksi kaikille – teemailta 18.4.2024 YouTubessa

Opaskoirat tutuiksi kaikille – teemailta 21.3.2024 nyt YouTubessa!

Opaskoirat – Uusin silmin webinaari!

Tutustu opaskoiriin ja opaskoiramaailmaan kuuntelemalla 6.9.2023 järjestetty maksuton ja avoin webinaari!

Alla linkit webinaarin nauhoitteisiin ja palautelomakkeeseen.

Uusin silmin – Opaskoirat tutuksi webinaari 6.9.2023 aamupäivä

Uusin silmin – Opaskoirat tutuksi webinaari 6.9.2023 iltapäivä

Toivomme palautettasi webinaarista, alla olevasta linkistä pääset palautelomakkeeseen: https://forms.office.com/e/EAK1XEfKSj