Elokuu – Tapahtumat

Juhlapatikka, Loppi Räyskälä, 4.-6.8.2023

Peesarikerho on kohta kolmenkymmenen, viettäkäämme siis viikonloppu ikimuistoinen. Päivällä pannaan tossua ja tassua toisen eteen ja kenties pulahdamme lämpimään veteen. Illalla iloisessa seurassa istumme ja hyvästä ruuasta nautimme. Mukavaa musiikkia kuunnellaan ja jalalla koreasti laitetaan.

Peesarikerho järjestää 4.-6.8. 2023 Juhlapatikan Lopella Räyskälässä.  Meillä on ilo kutsua teidät koirakot ja peesarit juhlimaan, on sitten ylläsi veteraanin viitta tai ihan vihreä nuttu. 

Voit saapua paikalle perjantaina klo 16 eteen päin ja patikka päättyy sunnuntaina klo 15.

Käytössämme on koko motelli. Majoittuminen on 2, 3 ja 4 hengen huoneissa. 

Opaskoirayhdistys tukee patikkaa ja näin ollen viikonloppu maksaa 90 euroa. Hinta sisältää liinavaatteet + pyyhkeet, kaikki ruokailut, saunat ja juhlaillallisen pitopöydästä. Opaskoirayhdistys tukee myös jäsentensä matkakuluja 25 euroa ylittävältä osalta halvinta matkustustapaa käyttäen. 

Ilmoittautumiset viimeistää 17.7. mennessä sähköpostilla Peesarikerhon sihteerille  osoitteeseen peesarit@opaskoirayhdistys.fi 

Kerro ilmoittautuessasi: nimi, puhelinnumero, mahdolliset ruoka-aineallergiat, koirasi nimi sekä mistä päin olet tulossa patikalle. Voit myös laittaa toiveen huonekavereista, jonka mahdollisuuksiemme mukaan yritämme toteuttaa.

Virpi Paananen on järjestämässä yhteiskuljetusta bussilla Helsingistä Räyskälään. Jos olet kiinnostunut tästä kyydistä, niin ole mahdollisimman pian yhteydessä Virpiin puh 045-272 5281 tai virpi.paananen@saunalahti.fi  

Tiedustelut Sari Rajala 050 380 43 23 tai Eija Paasu 050 329 59 76

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan Hämeen helmaan!