Huhtikuu – Tapahtumat


TULOSSA! Hki-Uusimaan treenipäivä Lauantaina 22.4 klo 12.00-16.00

Tukikohtana Espoon näkövammaisten toimisto, Kuunsäde 2-4, Espoo, sisäänkäynti Friisinkalliontien puolelta.

Ilmottautumiset Virpille p. 045-272 5281 tai sähköpostilla virpi.paananen@saunalahti.fi

Pirkanmaa tiedottaa:

Pirkanmaalla otetaan varaslähtö opaskoirapäivään jo 23.4. Tampereelta Niihaman majalta on varattuna grillikota klo 10-14. Aloitamme päivän joogahetkellä ulkoilmassa. Tämän jälkeen reippailemme kuntopoluilla, jos saamme muutaman näkevän silmäparin mukaan. Lopuksi on syötävää nuotion äärellä.

Keski-Suomi tiedottaa:

Kansainvälinen opaskoirapäivä 26.4. tapahtuma Jyväskylässä

Hei kaikki koirakot ja peesarit!

Kansainvälinen opaskoirapäivä lähestyy kovaa vauhtia. Edellisessä kerhon kokoontumisessa päätimme järjestää marssin keskiviikkona 26.4. kaupungin keskustasta Yliopiston kampuksen kautta hotelli Albaan.

Kansainvälisen opaskoirapäivän kunniaksi kerho tarjoaa osallistujille juhlallisemman aterian pöytiin tarjoiltuna. Ateriaan sisältyy salaatti/ alkuruoka,
lämmin pääruoka ja jälkiruoka. Ruokalajit ovat pääosin laktoosittomia ja gluteiinittomia, mutta muistathan ilmoittautumisen yhteydessä mainita myös erityisruokavaliostasi niin osaavat ottaa ravintolan keittiössä tämän myös erityisen tarkkaan huomioon.

Marssille lähdemme Alakaupungilta Kolmikulmasta kello 12 ja kävelemme kävelykatua Kauppakadun pihakatuosuuden kautta yliopiston kampukselle ja siitä kevyenliikenteen väylää hotellli Albaan.

Toivomme nopeita ennakkoilmoittautumisia, jotta voimme tilata Albasta tarvittavat palvelut etukäteen.

Terveisin Anni, Juha ja Kari
anni.kunelius@pp.nkl.fi
karihjoja@gmail.com
saariniemi.juha@gmail.com

Kaakkois-Suomi tiedottaa:

Lappeenrannassa kansainvälisenä opaskoirapäivänä  ke 26.4. klo 16 alkaen opaskoirien kaupunkimarssi. Mukana opaskoiria, opaspentuja ja opas eläkeläiset myös tervetulleilta! Marssi päättyy kahvitteluun ja kuulumisten vaihtoon. Kaakkois-Suomen alueellinen opaskoiratoiminta tarjoaa kahvit. Tervetuloa mukaan! Tuodaan opaskoirat ’Uusin silmin’ näkyviksi!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 20.4. mennessä: susanna.kovasin(at)gmail.com tai p 0414403967

Terkuin: Suski ja peesari-Anne 

Savon alue tiedottaa:

Savon alueen opaskoirakot viettävät ja näyttäytyvät kaikelle kansalle keskiviikkona 26.4 opaskoirapäivänä Kuopiossa!

Kokoonnumme Kuopion rautatieaseman odotusaulaan klo 10.15 ja lähdemme kävellen Jahtihoviin jutustelemaan ja vaihtamaan kuulumisia kahvin kera. Täältä lähdemme lounaalle johonkin sopivaan paikkaan, peesareille ja Savon koirakoille tarjotaan lounas.

Tervetuloa mukaan kaikki opaskoirakoiden kanssa touhuavat porukat. Unohtamatta minusta tulee isona opaskoira, sekä eläkeläisperheet tai henkilöt joilla ei enää ole opaskoiraa.

Pistäkää sana kiertämään! Muidenkin alueiden koirakot olette lämpimästi tervetulleita, kertokaa tulostanne jotta osataan varata lounaspaikka.

Tapaamisiin Savon alueen yhteyshenkilöt:

Pirkko Luusalo   050 539 0016, Erkki Juntikka   040 589 3430