Maaliskuu – Tapahtumat

Talvipatikka 1.-3.3.2024 Loppi Räyskälä

Perjantaina patikalle voi saapua klo 16 alkaen  ja sunnuntaina lopetellaan viimeistään klo 15.

Viikonloppuna patikoidaan hyvässä seurassa ja nautitaan näillä näkymin lumisista metsäautoteistä ja poluista. Reitit ovat turvallisia koirien kirmailla ja rentoutua. Myös me kaksijalkaiset rentoudumme tutussa seurassa ja tutustumme rennosti uusiin ihmisiin. Sauna lämpiää kumpanakin iltana ja kuten ennenkin on myös avanto sulana ja sinulla on mahdollisuus halutessasi kokea sen ihanuus. 

Motellilta olemme varanneet kahden ja kolmen hengen huoneita, joissa jokaisessa on oma wc ja suihku. 

Peesarikerhon korvamerkityistä tuetaan koirakoiden osallistumista. Viikonlopun hinta on 100 euroa ja tuo hinta sisältää majoituksen, liinavaatteet, kaikki ruokailut sekä saunat perjantaina ja lauantaina. Opaskoirayhdistys tukee jäsentensä matkaa 25 euroa ylittävältä osalta halvinta matkustustapaa käyttäen. 

Ilmoittautuminen patikalle 19.2. mennessä sähköpostilla Peesarikerhon sihteerille osoitteeseen peesarit@opaskoirayhdistys.fi

Kerro ilmoittautuessasi: nimi, puhelinnumero, mahdolliset ruoka-aineallergiat, koirasi nimi sekä mistä päin olet tulossa patikalle. Voit myös laittaa huonekaveritoiveen, jonka mahdollisuuksiemme mukaan yritämme toteuttaa.

Tiedustelut Sari Rajala 050 380 43 23 tai Eija Paasu 050 329 59 76

Virpi Paananen on ystävällisesti lupautunut järjestämään tällekin patikalle yhteiskuljetuksen. Bussi lähtee Helsingistä Kiasman tilausajolaiturilta, pysähtyy Keimolan nesteellä ja Riihimäen juna-asemalla mennen tullen. Myös junalla muualta Suomesta tulevat ovat tervetulleita tähän yhteiskuljetukseen. 

Jos olet kiinnostunut tästä kyydistä, niin ole yhteydessä Virpiin tammikuun loppuun mennessä. Puhelut, tekstarit tai WatsApp viestit 

puh 045-272 5281 tai virpi.paananen@saunalahti.fi  

Kaakkois-Suomi tiedottaa:

Opaskoirakot ja Lappeenrannan palveluskoirayhdistyksen, Arjen Sankarit jaoston koirakot kokoontuvat su 10.3.2024 yhteisiin sisätreeneihin Joutsenoon (Lappeenranta). 

Hki-Uusimaa tiedottaa:

Hki-Uusimaan koirakot ulkoilevat lauantaina 16.3 Espoon keskuspuistossa. Kokoonnumme klo 13 osoitteessa Puolarmaari 12, jossa sijaitsee kahvila Pikku Karhu. Noin 1h lenkin jälkeen nautimme pullakahvit Pikku Karhussa.

Ilmoittaudu sähköpostilla Risto.kahelin@gmail.com viimeistään ke13.3. Ilmoita tuletko yksin vai avustajan kanssa. Alue tarjoaa kahvit kaikille. Tervetuloa liikkumaan kanssamme

Opaskoirayhdistyksen vuosikokous Iiris-keskus la 23.3.2024 hybridikokous