Marraskuu tapahtumat

Pohjois-Suomi tiedottaa: Opaskoirakot ja peesarit tavataan Oulussa marraskuussa!

Perjantaina 24.11. kokoonnutaan Pohjois-Pohjanmaan Näkövammaisten toimistolla iltapäivällä ja illalla ohjelmassa koirauinti Dogstop koirauimalassa.  Paikat 6 opaskoiralle. Lauantaina 25.11. harjoituksia yhdessä peesareiden kanssa ja iltapäivällä yhteinen ruokailu.

Tule tapaamaan muita opaskoirakoita vertaistuen merkeissä. Peesareiden kanssa sään mukaisia treenejä. Tällähetkellä tapahtumaan  on ilmoittautunut 4 peesaria.

Tapahtumaan liittyvät kustannukset:

Koirauinti: koiran uinti 17,50 e (mikäli vähintäään 4 koiraa ) hintaan sisältyy koirien uittaja altaalla. Lisäksi matkakulut, yhteiskyydillä tai kuljetuspalvelulla.

Välipalat ja ruokailu lauantaina 29 e. Ruoka tuodaan pitopalvelusta jälkiruokineen, Ilmoitathan erityisruokavaliosi.

Majoitus Scandic Kajaaninkatu , 47 e kahden huoneessa per henkilö ja yhden hengen huoneessa 94 e. Hinta edellyttää, että huoneessa yksi eläkeläinen.

Yli 25 e matkakulut korvataan Opaskoirayhdistyksen ohejeistuksen mukaisesti.

Oletko opaskoiran käyttäjä etkä ole vielä mukana Pohjois-Suomen opaskoirakoiden WhatsApp -ryhmässä tai sähköpostilistalla ota yhteyttä Opaskoirayhdistyksen pohjoisen yhteyshenkilöön Kirsti Reijonen , sähköposti etunimi ja sukunimi yhteenkirjoitettuna ja perään @gmail.com tai puhelin 050 3277492 Tapahtumiin osallistuminen ei edellytä Opaskoirayhdistyksen jäsenyyttä – kaikki  mukaan!

Majoitukseen ilmoitttautuminen välittömästi  ja päiväseltään tulijoiden ilmoittautuminen viim.eistään torstaina 16.11.2023.

On ilo tavata! Terveisin Kirsti