Toukokuu – Tapahtumat

Hki-Uusimaa tiedottaa:

La 28.5.2022 seitsemän lammen vaellus Espoossa

Helsingin- ja uudenmaan koirakot, lähdetään Luukkiin ulkoilemaan 28.5. Seitsemän lammen reitille. Luvassa on kauniita lampimaisemia ja leveää ja helppokulkuista mutta mäkistä reittiä kuljettavaksi. Pituutta reitillä on noin 9 km.

Jokainen varaa itselleen ja koiralleen evästä ja juomaa mukaan. Reitin varrella on useampia taukopaikkoja, joilla viivähtää. Osallistuminen on ilmaista.

Voit ilmoittautua jo minulle osoitteeseen nyholm.jenni@gmail.com. Laita ilmoittautumiseen tieto, onko sinulla avustaja mukana vai tarvitsisitko näkevän kulkemaan perääsi. Laita myös puhelinnumerosi ilmoittautumiseen.

Kaakkois-Suomi tiedottaa:

La 21.5.2022 Rentoilua, marhaamista ja vertaisturinaa

Etelä-Karjalassa opaskoiraväki kokoontuu La 21.5.2022 Klo 10-15 (16). Paikka: Lappeenranta, Sammonlahti. Luvassa rentoa koiramaista yhdessäoloa, tietoa koiran ’rentoutus huollosta’, sopivasti liikuntaa omien tarpeiden mukaan ja yhteinen ruokailu. Mukana myös opaskoirakouluttaja Suomen Opaskoirakoululta. Järjestäjät hoitavat tapahtuman ja ruokailun kustannukset, itselle jää matkakustannukset. 
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja pääset ilmoittautumaan mukaan. Mukaan mahtuu 10 koiraa+käyttäjä. Saat tarkemmat ohjeet ja osoitetiedot lähempänä tapahtumaa. Mukaan voi tulla myös hoitoperheet ja eläkeläiset! Tervetuloa mukaan, niin isot kuin pienetkin tassuttelijat!

Terveisin:Susanna ja opaskoira Fiksu Imatralta
Peesari Anne Karhu Lappeenrannasta

Lisätietoja: Susanna Kovasin, puh: 0414403967, susanna.kovasin@gmail.com